logo        Lahodný cesnak, ktorý nie je cítiť z dychu... 

» Odporúčanie p. Dohňanského
Odporúčanie od pána Dohňanského

Použitie pri práci kuchárov v závodnom stravovaní - ODPORÚČANIE OD P. DOHŇANSKÉHO (šéfkuchár Knorr)

Cesnak natural: Použitie v klasických jedlách , ako pečených, varených a dusených, príprava studených omáčok,  u ktorých  ho môžeme použiť v celku alebo pokrájaný na plátky,na dekorovanie studených mís, vhodný doplnok do údených pokrmov

Cesnak  v španielskom náleve : Zmes kvalitných byliniek ktorá dodáva iný rozmer v chuti cesnaku a obohatí váš raňajkový alebo bufetový stôl, uľahčí prípravu španielskej paelli, cestovín a mäsových závitkov / kurací závitok plnený Španielskym cesnakom a kozím  syrom/

Cesnak v náleve chilli : Zaujímavá kombinácia cesnaku a chilli, motivuje kuchárov pripraviť, alebo upraviť rôzne recepty tradičných jedál a tiež pri príprave etnickej kuchyne /Mexickej kuchyne Chilli con Carne, maďarskej kuchyne – guláše a pri príprave ázijskej kuchyne/

Cesnak v náleve provensálske korenie : Ideálny na prípravu zeleninových šalátov, pri príprave pizze, cestovinových jedál, pri pečení rôznych druhov mäsa z diviny,  hydiny a u hovädzieho a bravčového mäsa /  bravčová krkovica špikovaná cesnakom a zemiakové pyré/ a ďalšie variácie a kombinácie- zmes cesnaku a byliniek vynikajúco podtrhne chuť do jedla.

Cesnak v náleve s kôprom : Cesnak- kôpor často používaná surovina pri príprave studených jedál v jarnom a hlavne v letnom období, ktorá  príjemne osvieži, ľadový šalát, mix rôznych druhov zeleniny, vhodné doplniť dressingom pripraveným z cesnaku, kôpru a bieleho jogurtu, pridajú hotovým – minútkovým jedlám iný rozmer.

Cesnaková pasta: Vynikajúci prípravok, ktorý neobsahuje soľ, ktorým si každý kuchár doplní potrebnú chuť cesnaku v  pripravovaných pokrmoch- v polievkach, mäsových jedlách, šťavách, omáčkach, výborne sa hodí na marinovanie, je ľahko rozpustná a neoxiduje. Kuchárom len do doručujem- bez námahy a bez odpadu ihneď cesnaková pasta priamemu použitiu.

MmVkY