logo        Lahodný cesnak, ktorý nie je cítiť z dychu... 

» RECEPTY ŠÉFKUCHÁRA

Hydinová paštéta v syrovej kruste dekorovaná s cesnakom s provensálskym korením, španielskym korením a chilli

Suroviny na 10 porcií:
  • 800 g. hydinová paštéta
  • 150 g. syr
  • 200 g. Appetit cesnak mix
  • 100 g. hrozno
  • 50 g. morské riasy
  • 10 g. zmes bylín all italiana

 

 

Postup:
Plátkami syra vystelieme formu do ktorej pridáme hydinovú paštétu dekorovanú kláskami kukurice. Necháme odležat v chladničke asi 3 hodiny. Hotovú paštétu vyberieme, nakrájame a servírujeme kombináciou Appetit cesnaku.

 

Cesnaková polievka s krutónkami, natur cesnakom a čerstvou pažitkou

Suroviny na 10 porcií:
  • 3300 g. slepačí vývar
  • 250 g. cibuľa
  • 250 g. Appetit natur cesnak
  • 200 g. krutóny
  • 300 g. Appetit natur cesnak kocky
  • 100 g. čerstvá pažitka
Postup:
Pripravíme si cibuľový základ, orestujeme v ňom kocky cesnaku a zalejeme slepačím vývarom. Hotovú polievku podávame s kockami Appetit natur cesnakom, krutónmi a čerstvou pažitkou.

 

Hovädzie rezance s grilovanou zeleninou s kockami cesnaku

Suroviny na 10 porcií:
  • 2000 g. hovädzia sviečkovica
  • 800 g. findus thai wook
  • 300 g. čakanka
  • 150 g. appetit cesnak natur
  • 200 g. appetit cesnak natur kocky
  • 450 g. šampiňóny
  • 150 g. darx roux
  • 5 g. korenie
  • 5 g. soľ
  • 100 g. omáčka v prášku
  • 5 g. čerstvé byliny
Postup:
Hovädziu sviečkovú nakrájame na rezance, potrieme olivovým olejom a necháme odležať. Cibuľu očistíme nakrájame na kocky a vložíme do nádoby s rozpáleným tukom. Krátko orestujeme. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso, cesnak, zeleninu a prudko opečieme. Pred dokončením pridáme ostatné pochutiny a dodekorujeme Appetit natur cesnak kockami.

Delmonico na grile s cesnakom s provensálskym korením

Suroviny na 10 porcií:
  • 3000 g. hovädzia sviečková
  • 5 g. grilovacie korenia
  • 250 g. olivový olej
  • soľ
  • 500 g. Appetit natur cesnak a Appetit cesnak s provensálskym korením
  • 100 g. Appetit natur cesnak kocky
  • 10 g. zmes bylín all italiana

 

 

 

Postup:
Hovädziu sviečkovú potrieme olivovým olejom, okoreníme a necháme odležať. Opečieme na dobre rozpálenom grile, osolíme. Dodekorujeme zmesou Appetit cesnaku a bylín all italiana.

Eismix ovocný šalát s redukciou Aceto de Balsamico s natur cesnakom
Suroviny na 10 porcií:
  • 200 g. hrozno
  • 2 ks. ľadový šalát
  • 5 g. korenie mix
  • 5 g. morská soľ
  • 250 g. čakanka červená
  • 250 g. jablká zelené
  • 200 g. cibuľa
  • 150 g. Appetit cesnak natur
  • 150 g. Appetit cesnak kocky
  • 120 g. citrónová šťava
  • 200 g. valerian šalát
  • 100 g. olivový olej
Postup:
Ľadový šalát očistíme a nasekáme na veľké rezance. Vložíme do nádoby, pridáme nakrájané jablká, na plátky hrozno, Appetit natur cesnak, olivový olej, valerian šalát a všetky ostatné ingrediencie. Zľahka premiešame a ihneď podávame.
Pochúťka Appetit- kombinácia sterilizovaných patizónov, cesnaku, kapár a čerstvých bylín
Suroviny na 10 porcií:
  • 50 g. cappari
  • 300 g. sterilizovaný patizón
  • 250 g. Appetit cesnak natur
  • 250 g. sterilizovaná kukurica
  • 100 g. červená paprika
  • 100 g. reďkovkové klíčky
  • 300 g. zelené olivy bez kôstky
  • 50 g. žerucha
  • 200 g. Appetit natur cesnak kocky
Postup:
Všetko nakrájame na rovnaké kúsky, pridáme určené pochutiny, zľahka premiešame, dodekrujeme kúskami Appetit cesnakom a podávame.

 

Syrový šalát s lahodným Appetit cesnakom a reďkovkovými klíčkami

Suroviny na 10 porcií:
  • 300 g. syr oštiepok
  • 300 g. syr mozzarella
  • 300 g. syr eidam
  • 10 g. divé korenie
  • 200 g. čerstvý pór
  • 200 g. olivový olej
  • 100 g. žerucha
  • 250 g. červená cibuľa
  • 500 g. Appetit cesnak v španielskom, provensálskom náleve
  • 200 g. Appetit natur cesnak
  • 0,5 g. čerstvý kôpor
  • 0,5 g. čerstvé byliny
Postup:
Všetky syry nakrájame na kocky a vložíme do nádoby. Pridáme korenie, čerstvú zeleninu, Appetit cesnak a olivový olej. Zľahka premiešame. Dochutíme čerstvými bylinami a necháme odležať v chladničke asi 2 hodiny.

Tradičná Appetit syrová delikatesa s lahodným cesnakom

Suroviny na 10 porcií:
  • 50 g. čerstvé byliny
  • 500 g. Appetit cesnak mix
  • 300 g. artičoky
  • 1500 g. syr oštiepok
Postup:
Syr nakrájame na väčšie rezance (obdlžniky), poukladáme na tanier, pridáme artičoky, mix Appetit cesnaku, ozdobíme čerstvým kôprom a podávame.
ODA2MT