Postup: Plátkami syra vystelieme formu do ktorej pridáme hydinovú paštétu dekorovanú kláskami kukurice. Necháme odležat v chladničke asi 3 hodiny. Hotovú paštétu vyberieme, nakrájame a servírujeme kombináciou Appetit cesnaku.
Cesnaková polievka s krutónkami, natur cesnakom a čerstvou pažitkou
Suroviny na 10 porcií:
- 3300 g. slepačí vývar
- 250 g. cibuľa
- 250 g. Appetit natur cesnak
- 200 g. krutóny
- 300 g. Appetit natur cesnak kocky
- 100 g. čerstvá pažitka
|
Postup: Pripravíme si cibuľový základ, orestujeme v ňom kocky cesnaku a zalejeme slepačím vývarom. Hotovú polievku podávame s kockami Appetit natur cesnakom, krutónmi a čerstvou pažitkou. |
Hovädzie rezance s grilovanou zeleninou s kockami cesnaku
Suroviny na 10 porcií:
- 2000 g. hovädzia sviečkovica
- 800 g. findus thai wook
- 300 g. čakanka
- 150 g. appetit cesnak natur
- 200 g. appetit cesnak natur kocky
- 450 g. šampiňóny
- 150 g. darx roux
- 5 g. korenie
- 5 g. soľ
- 100 g. omáčka v prášku
- 5 g. čerstvé byliny
|
Postup: Hovädziu sviečkovú nakrájame na rezance, potrieme olivovým olejom a necháme odležať. Cibuľu očistíme nakrájame na kocky a vložíme do nádoby s rozpáleným tukom. Krátko orestujeme. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso, cesnak, zeleninu a prudko opečieme. Pred dokončením pridáme ostatné pochutiny a dodekorujeme Appetit natur cesnak kockami. |
Delmonico na grile s cesnakom s provensálskym korením
Suroviny na 10 porcií:
- 3000 g. hovädzia sviečková
- 5 g. grilovacie korenia
- 250 g. olivový olej
- soľ
- 500 g. Appetit natur cesnak a Appetit cesnak s provensálskym korením
- 100 g. Appetit natur cesnak kocky
- 10 g. zmes bylín all italiana
|
Postup: Hovädziu sviečkovú potrieme olivovým olejom, okoreníme a necháme odležať. Opečieme na dobre rozpálenom grile, osolíme. Dodekorujeme zmesou Appetit cesnaku a bylín all italiana.
Eismix ovocný šalát s redukciou Aceto de Balsamico s natur cesnakom |
|
Suroviny na 10 porcií:
- 200 g. hrozno
- 2 ks. ľadový šalát
- 5 g. korenie mix
- 5 g. morská soľ
- 250 g. čakanka červená
- 250 g. jablká zelené
- 200 g. cibuľa
- 150 g. Appetit cesnak natur
- 150 g. Appetit cesnak kocky
- 120 g. citrónová šťava
- 200 g. valerian šalát
- 100 g. olivový olej
|
Postup: Ľadový šalát očistíme a nasekáme na veľké rezance. Vložíme do nádoby, pridáme nakrájané jablká, na plátky hrozno, Appetit natur cesnak, olivový olej, valerian šalát a všetky ostatné ingrediencie. Zľahka premiešame a ihneď podávame. |
|
Pochúťka Appetit- kombinácia sterilizovaných patizónov, cesnaku, kapár a čerstvých bylín |
|
Suroviny na 10 porcií:
- 50 g. cappari
- 300 g. sterilizovaný patizón
- 250 g. Appetit cesnak natur
- 250 g. sterilizovaná kukurica
- 100 g. červená paprika
- 100 g. reďkovkové klíčky
- 300 g. zelené olivy bez kôstky
- 50 g. žerucha
- 200 g. Appetit natur cesnak kocky
|
Postup: Všetko nakrájame na rovnaké kúsky, pridáme určené pochutiny, zľahka premiešame, dodekrujeme kúskami Appetit cesnakom a podávame. |
|
Syrový šalát s lahodným Appetit cesnakom a reďkovkovými klíčkami
Suroviny na 10 porcií:
- 300 g. syr oštiepok
- 300 g. syr mozzarella
- 300 g. syr eidam
- 10 g. divé korenie
- 200 g. čerstvý pór
- 200 g. olivový olej
- 100 g. žerucha
- 250 g. červená cibuľa
- 500 g. Appetit cesnak v španielskom, provensálskom náleve
- 200 g. Appetit natur cesnak
- 0,5 g. čerstvý kôpor
- 0,5 g. čerstvé byliny
|
Postup: Všetky syry nakrájame na kocky a vložíme do nádoby. Pridáme korenie, čerstvú zeleninu, Appetit cesnak a olivový olej. Zľahka premiešame. Dochutíme čerstvými bylinami a necháme odležať v chladničke asi 2 hodiny. |
Tradičná Appetit syrová delikatesa s lahodným cesnakom
Suroviny na 10 porcií:
- 50 g. čerstvé byliny
- 500 g. Appetit cesnak mix
- 300 g. artičoky
- 1500 g. syr oštiepok
|
Postup: Syr nakrájame na väčšie rezance (obdlžniky), poukladáme na tanier, pridáme artičoky, mix Appetit cesnaku, ozdobíme čerstvým kôprom a podávame. |
|
|